IkWasHier


Wij willen graag uw was doen!

IkWasHier! doet de was voor kleine en middelgrote bedrijven en organisaties. Meestal zijn dat handdoeken, theedoeken en schoonmaakdoekjes, maar ook bedrijfskleding en tafelkleden gaan bij ons vaak de wasmachine in.

IkWasHier! is onderdeel van Talentfabriek010. Een sociale onderneming waar mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt de kans krijgen om via werk en studie hun talenten te vinden en die verder te ontwikkelen.

IkWasHier! werkt daardoor met mensen die gemotiveerd en met plezier naar hun werk gaan en iedere dag weer iets beter proberen te worden. En onze klanten merken dat!

Voor sommige organisaties strijken we alleen, anderen willen dat we de was halen of brengen. Of juist andersom…
Een offerte voor ’n bedrijf of organisatie is dus altijd maatwerk. Mail, bel of app ons daarom als je een offerte wilt ontvangen. Zet er wel je telefoonnummer bij, want we willen altijd eerst even overleggen hoe je het precies wilt hebben.

Naast het standaardwerk brengen we ook nieuwe wasserijconcepten naar bedrijven. Denk aan een ‘in-house’- (was- en) strijkservice voor het personeel in bedrijven of de wasservice die we voor ouders van een kinderdagverblijf regelen. Overal waar we mensen meer gemak kunnen bezorgen zijn of gaan we aan de slag.

Onze klanten?
We werken voor een steeds groeiend aantal organisaties/ bedrijven. De Rotterdamse Munt en Hotspot Hutspot hebben ons op Google beoordeeld en het maximum van vijf sterren gegeven. Daar genieten we natuurlijk van. Kijk hieronder wat ze van ons vinden. (als je op de afbeeldingen klikt kun je ook kijken waar die twee mooie organisaties zelf voor staan)

Hotspot Hutspot:

***** Talentfabriek010 (IkWasHier!) verzorgt al lange tijd het wasgoed van de restaurants van hotspot hutspot. We zijn erg tevreden over de dienstverlening. Bij onze inkopen en het uitbesteden van diensten vinden we het daarnaast belangrijk om samen te werken met partners die onze visie als sociaal onderneming delen. Bij Talentfabriek010 zijn we ook wat dat betreft helemaal op de goede plek.

Rotterdamse Munt:

We zijn elke week weer erg blij met een schone en mooi opgevouwen en gestreken WASberg! Fijn om samen te werken met mensen die het werk met veel plezier en aandacht oppakken:-)

Waarom je ons moet uitproberen?
Je moet niks natuurlijk. Maar met de was of de strijk naar IkWasHier! steun je een goed doel, waardoor meer mensen aan het werk komen. Maar je krijgt vooral gemotiveerde mensen die het leuk vinden om je was goed en op tijd te verzorgen. Een uitprobeerperiode slaan wij nooit af. We bewijzen graag hoe goed we het kunnen.

IkWasHier! is gevestigd aan de Oranjeboomstraat 42 3071 BA Rotterdam.

 

 

Lees hier ook het verhaal van Asiili, een paar jaar terug startend talent bij Talentfabriek010, nu ondernemer bij IkWasHier!