Ik Was Hier

Was bij de Waswinkel in Feijenoord:

‘Ik Was Hier!’ is de waswinkel van Talentfabriek010 aan de Oranjeboomstraat 42 in Feijenoord. Hier wordt voornamelijk in opdracht van andere bedrijven gewassen.

Wij wassen, drogen, strijken en vouwen uw was en als u wilt, komen wij haar halen en brengen. Offertes voor bedrijven zijn maatwerk. Neem contact op met Mireille van den Berg voor een geheel vrijblijvende offerte.

mail: post@talentfabriek010.nl

Adres: Oranjeboomstraat 42 3071 BA  Rotterdam

Openingstijden van de winkel: maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 5.

Op die tijden kun je ook terecht voor je persoonlijke was. Wassen, strijken en vouwen kost je €3,50 per kilogram.

Was bij De Buurvrouw in Schiebroek:

Je kunt je was ook elke dinsdag (tot 12 uur) inleveren bij De Buurvrouw aan de Larikslaan 200 in Schiebroek. Wassen, strijken en vouwen of alleen strijken en vouwen. We doen het graag en goed en je kan je wasgoed dan op donderdag (na twaalf uur) weer ophalen. Meld je voor deze wasservice via post@talentfabriek010.nl

Strijkservice:
Zelf wassen, maar geen zin in strijken? Dat kan natuurlijk ook (zowel via de Waswinkel als via De Buurvrouw). Dan strijken en vouwen we alleen. Zo hebben we klanten die wekelijks alle overhemden door ons laten strijken. Dat doen we al voor €2,40 per kilogram.

Wat klanten over Ikwashier! zeggen.

Hotspot Hutspot:

***** Talentfabriek010 verzorgt al lange tijd het wasgoed van de restaurants van hotspot hutspot. We zijn erg tevreden over de dienstverlening. Bij onze inkopen en het uitbesteden van diensten vinden we het daarnaast belangrijk om samen te werken met partners die onze visie als sociaal onderneming delen. Bij Talentfabriek010 zijn we ook wat dat betreft helemaal op de goede plek.

Rotterdamse Munt:

We zijn elke week weer erg blij met een schone en mooi opgevouwen en gestreken WASberg! Fijn om samen te werken met mensen die het werk met veel plezier en aandacht oppakken:-)